Kerstnieuws

20131025_132111_resized

Terwijl het gele huis nog in vol bedrijf is waar het de najaarsgasten betreft, maken de Duitsers zich al op voor Weihnachten. De adventkalenders veroveren de winkels en zijn niet alleen gevuld met chocola, maar ook met boeken (elke dag een miniboek), of met spreuken en versieringen.

Nu duurt het niet lang meer of de gemeente hangt een mooi verlichte kerstster aan de muur van  ons pension, iets waarvoor wij de gemeente zeer erkentelijk zijn. Bovendien komt ‘Das Haus am Salzhof’ in de krant, en wel in de  Weihnachtsbeilage van de Märkische Allgemeine.’ Hoe zijn jullie in onze stad terecht gekomen?’, vraag menig Brandenburger zich nieuwsgierig af. ‘ En hoe gaat het met pension?’ Nu, op 24 december staat het antwoord in de krant.

Wanneer je bovendien wilt weten wat er zoal gaande is rond Kerst in de deelstaat Brandenburg, kijk eens hier. Boeken kan altijd nog bij het pension, maar het gaat wel redelijk snel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s