Lichtgrens in Berlijn

Lichtgrenze

Berlijn herdenkt 25 jaar na dato de val van de Muur met een 15 kilometer lange lichtgrens. Van 7 tot 9 november markeren 8000 witte, lichtgevende ballonnen het verloop van de toenmalige Muur. Het hoogtepunt van de herdenking vindt op 9 november plaats, wanneer de 8000 ballonnen naar de hemel stijgen en de Berliner Staatskapel onder leiding van Daniel Barenboim juichend de slotakte van de 9e symfonie van Beethoven, Ode an der Freude, ten gehore brengt.

Zie voor een korte impressie: http://vimeo.com/105754237

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s