Sommerrestaurant im Dom

domstift_bbg_79  domstift_bbg_121

Foto: Winterrefektorium im Dom und Aula der Ritterakademie

Neu: einmalige Sommergastronomie im Dom, veranstaltet wegen der Bundesgartenschau und des 850. Dom- Geburtstages. Besuchen Sie die Website des Restaurants ‘Friedgarten’ hier.  Die Adresse ist Burghof 8. Im September erfolgt der Umzug in die Remise Burghof 2.

Nieuw: een tijdelijk restaurant in de Dom ter gelegenheid van de BUGA en het 850-jarig bestaan van de Dom. Bezoekt u hier de website van restaurant ‘Friedgarten’. Het adres is Burghof 8. In september verhuist het restaurant naar Burghof 2.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s