‘Happy-Video’ voor Brandenburg an der Havel

Brandenburgs-Happy-Video-ist-fertig_BildZweispaltig

Praag heeft er een, Amsterdam heeft er een en nu heeft ook Brandenburg an der Havel  een ‘Happy-Video’ naar het origineel van Pharell Williams. De opnames vonden onder meer plaats voor de deur van das Haus am Salzhof (1.37) en op de Salzhofufer. Te zien zijn bijvoorbeeld een dansende burgemeester Dietland Tiemann (2.12), onze dansende overbuurvrouw in haar goudsmederij (1.46) en een paar swingende meisjes in het brug- annex koffiehuisje pal tegenover het pension. Ook de vuurspuwende Aktionskünstler Satu is van de partij.

Klik hier om de video, met tal van beelden van de stad, te bekijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s