Storchenwanderweg

Zeigt-her-eure-Stoerche_pdaArticleWide

 

Wisten jullie dat…. de deelstaat Brandenburg de hoogste populatie ooievaars van heel Duitsland heeft? De Mark telt ongeveer 1300 broedparen. De eerste drie ooievaars zijn gisteren aangekomen (zie bovenstaande foto uit de Märkische Allgemeine van gisteren). Reden te meer om de ruim 40 km lange, prachtige Storchenwanderweg eens te lopen of te fietsen. De Wanderweg begint in Brandenburg an der Havel, en eindigt daar tenslotte ook. De bewegwijzering langs het pad is onlangs volledig vernieuwd.

Informatie over deze route vind je onder de volgende links:

Info over de Storchenwanderweg, klik hier of hier.

Info over de bewegwijzering klik hier.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s