Kanoverhuur / Kanuverleih

 

 

Pal tegenover ons pension kun je bij een van de brughuisjes een kano huren. Voor een tocht door de binnenstad van Brandenburg bijvoorbeeld. Of je vaart langs de historische stadsmuur tot aan het Dominsel.  Ideaal met dit weer!

Recht gegenüber die Pension können Sie bei dem Brückenhäuschen einen Kanu leihen. Für herrliche Paddeltouren! Zum Beispiel durch die Brandenburger Innenstadt oder entlang der historischen Stadtmauer bis zur Dominsel.

Foto: Salzhofufer, naast het brughuisje / Salzhofufer neben das Brückenhåuschen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s