BUGA 2015

csm_Havelregion-2015-Slide_header_01_1be98b76cd

Gesamtkarte_Buga stand 01_2014-9ead8f7d

De voorbereidingen voor de BUGA 2015 (Bundesgartenschau) in de Havelregion zijn in volle gang. De BUGA-standplaatsen zijn: Brandenburg an der Havel. Premnitz, Rathenow, Amt Rhinow/Stolln en Havelberg. De tentoonstelling omvat tuinbouw en landschapsarchitectuur en zal, als alle jaren, weer veel bezoekers en liefhebbers trekken. Een van de tentoonstellingplekken is de Johanniskirche vlak naast das Haus am Salzhof!

Klik hier voor alle informatie over de BUGA.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s