BUGA: Renovation der Johanniskirche / renovatie van de Johanniskerk

Die Aufnahme unten zeigt die Renovation der Johanniskirche, eine Kirche der fast neben unserer Pension steht. Die Johanniskirche werde bald eine der Höhepunkte der BUGA sein ( Bundesgartenschau, 11.04. 2014 bis 18.10.2015). Schauen Sie bitte HIER für die Aufnahme / Und schauen Sie HIER für weitere Informationen der Blumenschau in der Johanniskirche.

Onderstaand filmpje toont de renovatie van de Johanniskerk, de kerk die zo ongeveer naast ons pension staat. De Johanniskerk vormt straks een van de speerpunten van de BUGA ( Bundesgartenschau, 11 april t/m 18 oktober in de Havelregio). Klik HIER om de opname te bekijken /  En klik HIER voor meer informatie over de bloemententoonstelling in de Johanniskerk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s